Aanmelden

Meld jouw gemeente aan!

In 2020 was de eerste editie van het NK Tegelwippen. Amsterdam en Rotterdam gingen de strijd aan: wie haalt de meeste tegels uit de stad? Dit jaar wordt het grootser, heel Holland wipt! Daar hoort jouw gemeente natuurlijk bij!

Het NK Tegelwippen zal starten op 30 maart en lopen tot 30 september 2021, genoeg tijd om je hele gemeente te vergroenen! En natuurlijk om je rivaal te verslaan. Door het hele land zullen er verschillende derby’s plaatsvinden van gemeenten die tegen elkaar tegels wippen. Daarnaast strijden alle gemeenten tegen elkaar voor de prestigieuze Gouden Tegel! Benieuwd welke gemeenten al meedoen? Check de kaart op de homepage.

No strings attached

Inschrijven is makkelijk en gratis, vind meer informatie op de pagina Spelregels. Werk jij voor een gemeente in Nederland? Schrijf jouw gemeente dan in! Vul hieronder jouw gegevens, de gegevens van jouw burgemeester of wethouder (openbare ruimte & groen) in en de gegevens van de gemeente tegen wie jullie willen strijden!

Meer groen! Yeah!!

Vul hier de gegevens van jouw gemeente in!

Aanmelden

Namens welke bestuurder schrijf je jouw gemeente in?*

Weet je met welke gemeente jullie de strijd aan willen gaan?*

Weet je met welke gemeente jullie de gemeente strijd aan willen gaan? *

Vul hier de gegevens van de rivaliserende gemeente in!

Met welke gemeente willen jullie de strijd aangaan? Vul hieronder de gegevens in die je weet. Wij gaan op zoek naar de contactgegevens.

We gebruiken de opgegeven contactgegevens enkel voor het NK Tegelwippen 2021